ПРЕС ЦЕНТАР

Втор работен состанок на МНС

Македонскиот Национален Совет на 6-ти и 7-ми Април 2019 година во Базел, Швајцарија ја одржa својата втора работна средба. Во рамките на средбата првиот ден беше опфатен со сеопшта панел дискусија со гости од цела […]