ПРЕС ЦЕНТАР

Подршка за фамилиите на Македонските Патриоти

Македонскиот Национален Совет,  на ден 18.04.2019 година, во Берлин, односно на вториот ден од вонредниот состанок донесе едногласна одлука да помогне на загрозените семејства на Нашите уставобранители кои поради одбрана на македонското име и македонскиот […]