Колумни

Дурловски за заедничка Македонија

Пишува: Игор Дурловски Што можев, што сторив, што треба да сторам? Драги пријатели, знаете каде бев дента кога ни го променија ИМЕТО? Дома, пред телевизор. Гледав директен пренос. Што можев да сторам? Многу! Можев со […]