Колумни

Што ќе се случи ако се излезе да се гласа, а што ако се бојкотира?

Пишува: Презвитер Ивица Тодоров 1. Ако се гласа за Стево П. и СДС предавството на темелните македонски интереси се циментира! Предавството се претвара во триумф и прифатлива политика! Договорот од Преспа и целиот пакет од […]