Колумни

Апасиев повика на гласање

Пишува: Димитар Апасиев #Од5тиМајДоКрај: Бојкотот сега е контрапродуктивен, другари! „Така, Критиката го истреби осквернувањето на духот од материјата и на критиката од масата, со тоа што го поштеди своето сопствено тело – а го распна […]