ПРЕС ЦЕНТАР

Основачкото собрание на ,,Zentralrat der Makedonier’’

Почитувани браќа и сестри Македонци Ни претставува посебна чест да го најавиме првото а воедно и основачкото собрание на ,,Zentralrat der Makedonier’’ во Берлин, СР. Германија кое во организација на МНС и Иницијативниот Одбор на […]